Sjöfrakt | Fartygsfrakt

Sjö & fartyg

Sjöfrakt är en av de mest pålitliga och kostnadseffektiva transportmetoderna för att flytta stora volymer av gods över havet. Vi erbjuder omfattande sjöfraktlösningar som passar alla dina transportbehov. Med vårt engagerade team av sjöspeditörer och vårt starka globala nätverk av rederier, kan du lita på oss för en smidig och säker transport av din frakt, vart den än må vara på jordklotet.

Internationell sjöfrakt

Med vår expertis inom internationell sjöfrakt ser vi på Ingstad & Co till att hitta den bästa sjöfrakten för ditt gods. Vi har kontakt med samtliga rederier och upphandlar priser och hittar bästa avgångar för våra kunders sändningar. Vår långa erfarenhet inom internationell handel och vår noggranna hantering av fraktregler och tullformaliteter garanterar smidiga och snabba leveranser över alla världsdelar.

Säkerhet

När det gäller sjöfrakt är kostnadseffektivitet och att hitta hållbara fraktsätt en av våra främsta prioriteringar. Vi samarbetar uteslutande med pålitliga och certifierade rederier som upprätthåller högsta standarder för sjösäkerhet och lasthantering. Våra speditörer övervakar varje steg av sjöfraktprocessen, vilket säkerställer att din frakt hanteras ansvarsfullt och säkert. Vi hjälper även till, om så önskas av våra kunder, att försäkra ditt gods.

FCL & LCL

Med vårt breda utbud av sjöfraktlösningar, inklusive FCL (Full Container Load) och LCL (Less than Container Load), kan vi erbjuda pålitliga transporttjänster mellan alla destinationer världen över. Vi sätter kundens intressen i fokus och upphandlar de mest kostnadseffektiva frakterna direkt från rederier och NVO-operatörer, utan mellanhänder. Som en oberoende fraktmäklare med ett omfattande globalt nätverk kan vi garantera smidiga leveranser utan att vara bundna till specifika fraktföretag. Självklart ingår leveransbevakning i våra tjänster för att ge dig fullständig trygghet genom hela sjöfraktprocessen.

Din pålitliga sjöfraktpartner

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom sjöfrakt. Vår passion för logistik och dedikerade personal ger oss möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina unika transportbehov. Oavsett om det gäller internationell sjöfrakt, specialiserade transporter eller vanliga gods, så erbjuder vi enastående kundservice och problemfria leveranser.

Prisförfrågan

Specialtransport

Vi tar helhetsansvar för de mest ovanliga transportuppdrag. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Flygfrakt

Som oberoende fraktmäklare kan vi erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva flygfrakterna.

Vi har lång erfarenhet av intermodala transporter. Vi kombinerar då metoderna som passar bäst för din transport.

Järnvägstransport
Vi erbjuder järnvägsfrakt där detta är möjligt och om kostnaderna och transporttiderna är gynnsamma.
Sjöfrakt

Vi köper in de mest kostnadseffektiva frakterna direkt från rederier och NVO-operatörer utan att gå via speditörer. 

Vägfrakt

Vi använder olika åkerier som ger personlig service och möjlighet att följa godsets väg till slutkund.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!