Om oss

Välkommen till Ingstad & Co

Ingstad & Co är en oberoende frakt- & tullmäklare samt expert på internationella transporter.

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, inklusive specialtransporter. Genom personlig service och grundinställningen att varje transport är unik kan vi erbjuda våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för varje transport.

Vi är en oberoende fraktmäklare vilket innebär att vi äger inte några transporter själva utan är fria att välja den bästa lösningen för kunden i varje enskilt fall.

Vi tar ansvar för transporten från dörr till dörr. Vi ansvarar alltså för varje del av transporterna och ser till att godset kommer fram på rätt plats i rätt tid. Vi informerar kunden om beräknad ankomsttid och skulle denna ändras får kunden information om detta.

Vi är stolta över vår personliga service – hos oss blir kunden aldrig reducerad till ett kundnummer. Vi känner våra kunder och ser till att de får tala med rätt person direkt samt får den service som varje unik kund önskar.

Miljö

 Vi förbättrar ständigt våra rutiner för att utveckla verksamheten och minimera påverkan på miljön.

Vision

Vår vision är att det ska vara lika enkelt och tryggt att skicka vilket gods som helst, var som helst i världen, som det är att leverera det nästgårds.

Internationellt

Ingstad & Co AB arbetar med alla typer av internationella frakter vare sig det handlar om transport med flyg, lastbil, fartyg eller järnväg.

Certifieringar

Ingstad & Co har flera certifieringar för att kunna erbjuda våra kunder smidiga och säkra transporter.

Lär dig mer om Ingstad & Co´s historia

Här hittar du våra referenser.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!