Flygfrakt

Vi erbjuder pålitlig internationellt flygfrakt - Ingstad & Co

Internationell flygfrakt

Vår expertis sträcker sig långt bortom Sveriges gränser. Vi erbjuder pålitliga internationella flygtransporttjänster som kopplar samman ditt företag med kunder och samarbetspartners över hela världen. Med vår erfarenhet och kännedom om internationella fraktregler samt medlem i flygorganisationen IATA och tullformaliteter kan vi säkerställa smidiga och snabba leveranser över alla kontinenter.

Specialfrakt

Oavsett om det är ömtålig utrustning, farligt gods, överdimensionerade försändelser eller något annat som kräver extra omsorg, hanterar vi er specialfrakt med största omsorg. Våra speditörer arbetar tillsammans med er för att skapa skräddarsydda lösningar som passar era unika behov. Genom att kombinera vår expertis med dedikerade flygtransportpartners kan vi säkerställa att specialfrakten behandlas med den största noggrannhet och kommer fram till sin destination i perfekt skick.

Säkerhet

När det kommer till flygtransport är säkerheten av yttersta vikt. Vi samarbetar endast med etablerade flygbolag och strävar efter att upprätthålla högsta standarder när det gäller lastning, hantering och leverans av gods. Våra team av erfarna logistikexperter och flygspeditörer arbetar tillsammans för att säkerställa att varje försändelse transporteras säkert och ansvarsfullt till sin destination.

Flygplan mot himmel

Ditt val för effektiv flygfrakt

Vi på Ingstad & Co har en passion för logistik och spedition och en ständig strävan att leverera kundnöjdhet. Med en gedigen erfarenhet och en dedikerad personal tar vi hand om varje detalj i flygtransportprocessen för att göra den så smidig och problemfri som möjligt för dig, alltid med hög personlig service.

Välj oss för dina flygtransportbehov och låt oss vara din partner i logistikens värld. Tillsammans tar vi din verksamhet till nya höjder!

Prisförfrågan

Hur når vi dig?
Specialtransport

Vi tar helhetsansvar för de mest ovanliga transportuppdrag. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Flygfrakt

Som oberoende fraktmäklare kan vi erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva flygfrakterna.

Vi har lång erfarenhet av intermodala transporter. Vi kombinerar då metoderna som passar bäst för din transport.

Järnvägstransport
Vi erbjuder järnvägsfrakt där detta är möjligt och om kostnaderna och transporttiderna är gynnsamma.
Sjöfrakt

Vi köper in de mest kostnadseffektiva frakterna direkt från rederier och NVO-operatörer utan att gå via speditörer. 

Vägfrakt

Vi använder olika åkerier som ger personlig service och möjlighet att följa godsets väg till slutkund.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!