Flygfrakt

Pålitlig frakt med Ingstad & Co: Säkert och effektivt

Vi på Ingstad & Co förstår vikten av pålitlig och effektiv flygtransport, och vi är här för att tillgodose dina fraktbehov med högsta kompetens och noggrannhet. Detta innebär transport av ert gods via luftvägar internationellt genom några av våra partners. Vi erbjuder både expressfart och pålitlighet, vilket är avgörande i dagens globala ekonomi. Med vår expertis inom flygfrakt kan vi hantera allt från små paket till stora sändningar, vilket säkerställer att ditt gods når sin destination på kortast möjliga tid. 

Fördelar med flygfrakt  

När tid är en kritisk faktor är flygfrakt den mest effektiva lösningen. Det är inte bara snabbt, utan också pålitligt och säkert. Flygtransport är särskilt lämpligt för ömtåliga eller tidskänsliga produkter. Dessutom, i en värld där marknaderna ständigt förändras, erbjuder flygfrakt flexibiliteten att snabbt anpassa sig till nya efterfrågemönster och leveranskrav. 

Regler och föreskrifter  

Flygfrakt är föremål för en mängd olika internationella och nationella lagar och förordningar. Som medlem i flygorganisationen IATA är Ingstad & Co väl insatta i dessa regelverk. Vi säkerställer att alla sändningar överensstämmer med gällande lagar och förordningar, vilket garanterar en smidig och problemfri transportprocess för våra kunder. 

Säker och pålitlig hantering 

Ditt gods är i säkra händer hos oss. Vi samarbetar endast med etablerade flygbolag och följer strikta rutiner för lastning och hantering. Vårt team av erfarna speditörer och logistikexperter ser till att varje sändning transporteras säkert och ansvarsfullt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för specialfrakt och hanterar farligt gods, ömtålig utrustning och överdimensionerade försändelser med största noggrannhet. 

Flygplan mot himmel

Internationell räckvidd och expertis  

Vår expertis inom flygfrakt sträcker sig globalt. Vi hanterar internationella sändningar smidigt tack vare vår djupa förståelse för tullformaliteter och internationella fraktregler. Detta gör oss till en pålitlig partner för att koppla samman ditt företag med kunder och samarbetspartners över hela världen. 

Specialfrakt 

Oavsett om det är ömtålig utrustning, farligt gods, överdimensionerade försändelser eller något annat som kräver extra omsorg, hanterar vi er specialfrakt med största omsorg. Våra speditörer arbetar tillsammans med er för att skapa skräddarsydda lösningar som passar era unika behov. Genom att kombinera vår expertis med dedikerade flygtransportpartners kan vi säkerställa att specialfrakten behandlas med den största noggrannhet och kommer fram till sin destination i perfekt skick. 

Vi är ditt val för effektiv flygfrakt  

Välj oss för din flygtransport. Vi är inte bara en leverantör av logistiktjänster, vi är din partner i logistikens värld. Med vår passion för logistik och spedition och ett outtröttligt engagemang för kundnöjdhet, strävar vi efter att göra varje flygtransport så smidig och problemfri som möjligt. Vi är här för att hjälpa dig och ditt företag att nå nya höjder. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan assistera dig med dina flygfraktbehov och ta din verksamhet till nya höjder. 

Prisförfrågan

Specialtransport

Vi tar helhetsansvar för de mest ovanliga transportuppdrag. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Flygfrakt

Som oberoende fraktmäklare kan vi erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva flygfrakterna.

Vi har lång erfarenhet av intermodala transporter. Vi kombinerar då metoderna som passar bäst för din transport.

Järnvägstransport
Vi erbjuder järnvägsfrakt där detta är möjligt och om kostnaderna och transporttiderna är gynnsamma.
Sjöfrakt

Vi köper in de mest kostnadseffektiva frakterna direkt från rederier och NVO-operatörer utan att gå via speditörer. 

Vägfrakt

Vi använder olika åkerier som ger personlig service och möjlighet att följa godsets väg till slutkund.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!