Tempererade transporter

Vi hjälper dig med dina tempererade transporter 

För er som söker en partner som kan hantera era behov av kyl-, frys- eller värmekrävande transporter, står vi på Ingstad & Co redo att erbjuda vår expertis. Vi har stor erfarenhet för helhetslösningar i och med tempererade transporter, oavsett om det gäller inrikes eller inom EU och Storbritannien.

 

Vi hjälper er med ett brett spektrum av varor, från läkemedel och livsmedel till kosmetika och blommor. Varje typ av gods har sina egna krav på hantering och temperaturreglering för att säkerställa att kvaliteten bibehålls från avsändare till mottagare. Vi förstår att detta kräver precision och en djupgående förståelse för varje produkts specifika behov. 

Person bär låda till en tempererad lastbil.

Vår kapacitet inkluderar inte bara landtransporter men också möjligheten till sjö- och flygfrakt för temperaturreglerade varor. Genom att använda oss av certifierade underleverantörer garanterar vi att ert gods hanteras med högsta möjliga omsorg och professionalism. Vi är särskilt stolta över vår förmåga att erbjuda dedikerade transporter inom EU och Storbritannien, med en ledtid på endast 1–4 dagar och direktkontakt med chauffören under hela transportprocessen. 

Vad skall man tänka på när man fraktar kylda varor av olika slag? 

När det gäller transport av kylda varor är det avgörande att ha kännedom om de specifika temperaturkrav som varje typ av gods ställer. Det är viktigt att: 

Genom att beakta dessa aspekter kan ni som kunder känna er trygga i att era temperaturkänsliga produkter når sin destination i perfekt skick. 

Helhetslösningar för tempererade transporter 

Hos oss på Ingstad & Co erbjuder vi inte bara transportlösningar. Vi erbjuder en helhetslösning för era tempererade transportbehov. Med vårt nätverk av noggrant utvalda och certifierade underleverantörer, samt vår expertis inom både nationell och internationell logistik, säkerställer vi att era varor transporteras under optimala förhållanden. 

Vår tjänst är utformad för att vara flexibel och anpassningsbar, oavsett om det handlar om en enstaka sändning eller ett långsiktigt logistikbehov. Vi är här för att hjälpa er att navigera i de komplexa regelverken och säkerställa att era tempererade transporter utförs smidigt och effektivt. 

Kontakta oss för dina tempererade transportbehov 

Om ni söker en pålitlig partner för era tempererade transporter, tveka inte att kontakta oss på Ingstad & Co. Vi är här för att erbjuda er en skräddarsydd och effektiv lösning som uppfyller era specifika behov. Låt oss tillsammans säkerställa att era varor når sin destination i perfekt skick

Prisförfrågan