Godstransport

Godstransport - En anpassad lösning för dina gods

På Ingstad AB, erbjuder vi en komplett tjänst för godstransport som är anpassad efter dina specifika behov. Vi förstår att varje last är unik och kräver en särskild uppmärksamhet och omsorg, och det är därför vi erbjuder godsspecifika fraktlösningar.

Med våra godsspecifika fraktlösningar kan du vara säker på att din last kommer fram i gott skick, på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi tar hänsyn till detaljer som storlek, vikt, värde och särskilda krav för transporten av det specifika godset.

Vårt team av erfarna fraktmäklare har mångårig erfarenhet av att hantera olika typer av gods, inklusive livsmedel, farligt gods, ömtåliga föremål och mycket mer. Vi kan hjälpa er använda teknologier för att spåra och övervaka leverans, så du kan vara säker på att din last är i trygga händer hela vägen.

Så, om du söker en pålitlig och anpassad fraktlösning för dina gods, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina fraktbehov.

Vilken fraktmetod passar dig?

Vi tar helhetsansvar när ni vill impotera livsmedel. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Ett skepp i en kanal som fraktar containrar och kranar

Allt för era maskintransportbehov, oavsett om ni behöver transportera era maskiner inom Sverige eller till destinationer utomlands. 

Ett stort rum med konst och renässans möbler

Vi erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder inom konst-, galleri- såväl som museibranschen.

djurtransport
Vår långa erfarenhet av djurtransporter innebär att vi vet hur olika djur ska hanteras för att må bra och få rätt tid att vila under transporterna.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!