Vägfrakt

Slutspurten: optimal fordonsfrakt och lastbilsfrakt med Ingstad 

Oavsett om du behöver en pålitlig transport inrikes eller internationellt, är vi din dedikerade partner som levererar resultat i slutspurten av resan. Med vårt fokus på effektiva fraktlösningar erbjuder vi tjänster till företag inom många olika branscher. 

Från luften eller hav in på småvägarVi kan detta med frakt, efter ni skeppat era varor med båt eller flyg är det ofta på vägarna ni tar varorna fram till dörren. Här är några anledningar som gör oss till experter hela vägen fram till lastbryggan. 

  • Expertis och Tillförlitlighet: Med vår omfattande erfarenhet och expertis garanterar vi att din last når sin destination i tid och i perfekt skick. 
  • Europa och CIS-staterna: Våra vägtransporter täcker hela Europa och inkluderar regelbundna förbindelser till/för CIS-staterna, såsom Armenien, Azerbajdzjan, Moldavien och fler. 
  • En helhetslösning för frakt: Vårt globala nätverk gör det möjligt för oss att hantera varje moment av fraktprocessen, oavsett om det är inom Europa eller internationellt. Med vår expertis och långvariga erfarenhet i branschen kan du vara säker på att din last är i trygga händer. 
En lastbil som kör via vägfrakt på en väg

Vår lastbilsfrakt gynnar flera industrier genom att erbjuda anpassningsbara lösningar för att säkerställa smidiga och effektiva leveranskedjor. 

  • Tillverkningsindustrin: Effektiv transport av råmaterial och produkter för att hålla produktionen igång. 
  • Livsmedelsindustrin: Temperaturkontrollerade alternativ för att säkerställa produktens kvalitet under transport. 
  • Industriell Utveckling: Genom att fokusera på maskintransport hjälper vi till med att effektivt leverera viktiga utrustningar och maskiner som krävs för industriell tillväxt och framsteg. 

Vårt mål är att göra din fraktresa smidig och framgångsrik. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och låt oss tillsammans forma den perfekta transportlösningen för din verksamhet. 

Vårt mål är att göra din fraktresa smidig och framgångsrik. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och låt oss tillsammans forma den perfekta transportlösningen för din verksamhet.

Prisförfrågan

Specialtransport

Vi tar helhetsansvar för de mest ovanliga transportuppdrag. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Flygfrakt

Som oberoende fraktmäklare kan vi erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva flygfrakterna.

Vi har lång erfarenhet av intermodala transporter. Vi kombinerar då metoderna som passar bäst för din transport.

Järnvägstransport
Vi erbjuder järnvägsfrakt där detta är möjligt och om kostnaderna och transporttiderna är gynnsamma.
Sjöfrakt

Vi köper in de mest kostnadseffektiva frakterna direkt från rederier och NVO-operatörer utan att gå via speditörer. 

Vägfrakt

Vi använder olika åkerier som ger personlig service och möjlighet att följa godsets väg till slutkund.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!