Logistiktjänster

Transporter överallt med personlig service

Vi på Ingstad & Co står för en internationell frakt- och tullmäklartjänst med fokus på personlig service. Genom våra globala agenter och långvariga erfarenhet inom import och export säkerställer vi att era transporter sker smidigt från vilken plats som helst i världen till er önskade destination. 

Vår logistiktjänst erbjuder skräddarsydda lösningar för företag, med målet att effektivt planera, genomföra och styra flöden av varor och information. Det inkluderar allt från transport av varor via olika transportmedel såsom flygplan, fartyg, lastbilar, eller tåg till lagerhantering, godsmottagning, och utlämning. 

Vi utför all form av logistiktjänster både inhemska och internationella. Inhemska logistiktjänster fokuserar på transporter och lagerhållning inom ett land, medan internationella logistiktjänster hanterar dessa processer mellan olika länder. För företag i alla storlekar är logistiktjänster avgörande för att optimera produktionen, förbättra kundservicen och sänka övergripande kostnader. 

I en global ekonomi är logistiktjänster en central komponent för att effektivt och smidigt förflytta varor och information över olika delar av världen. Vi på Ingstad & Co är er pålitliga partner för att möjliggöra dessa viktiga processer.

Prisförfrågan

Outsourcing

Transport och logistik kan vara tids- och kunskapskrävande. Genom att låta oss på Ingstad & Co ta över företagets transport- eller logistikavdelning får ni mer tid över till er kärnverksamhet.

Ingstad & Co erbjuder logistikutredningar där vi ser över företags in- och utflöden av material och produkter. Vi ger konkreta förslag till förbättringar.

Paketering

Vi på Ingstad har lång erfarenhet av paketering och kan erbjuda effektiva lösningar som säkerställer att ditt gods kommer fram oskadat och till så lågt pris som möjligt.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!