Maskintransport

Transport av maskiner

Ingstad & CO är det perfekta valet för era maskintransportbehov, oavsett om ni behöver transportera era maskiner inom Sverige eller till destinationer utomlands. Med våra pålitliga och professionella transporttjänster kan ni vara säkra på att era maskiner kommer att levereras säkert såväl som effektivt till önskad plats. 

Med årtionden av erfarenhet inom transportbranschen samt gedigna erfarenhet av maskintransporter har vi på Ingstad & CO den kompetens såväl som expertis som krävs för att hantera alla typer av maskiner, från små verktygsmaskiner till hela fabriker. Vårt dedikerade team av erfarna yrkesförare samt specialister inom maskintransporter är utrustade med den kunskap såväl som tekniska kompetens som krävs för att säkerställa en problemfri transportprocess.

Inrikes

För inrikes maskintransporter inom Sverige har vi en stark lokal närvaro samt en gedigen förståelse för transportnätverket. Oavsett om det handlar om att flytta maskiner mellan städer eller över hela landet kan vi erbjuda skräddarsydda transportlösningar som passar era specifika behov. Våra moderna transportfordon och specialutrustning är utformade för att hantera olika typer av maskiner på ett säkert sätt, och vårt team använder sig av bästa praxis när det gäller lastning, lossning samt säkring av maskinerna under hela transportprocessen. 

Internationellt

För internationella maskintransporter erbjuder vi omfattande kunskap och erfarenhet av import- och exportförfaranden, tullregler och logistiska utmaningar. Vi har etablerade partnerskap såväl som samarbete med internationella transportörer samt kan koordinera transporten av era maskiner till destinationer över hela världen. Genom att ta hand om alla nödvändiga tillstånd, dokumentation såväl som tullformaliteter kan vi på Ingstad & CO förenkla processen och se till att era maskiner kommer fram utan problem. 

Säkerhet

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar. Vi förstår att era maskiner är värdefulla tillgångar och vi tar stora försiktighetsåtgärder för att skydda dem under transporten. Vårt team är utbildade i säkerhetsföreskrifter samt följer strikta protokoll för lastning, lossning och säkring av maskinerna för att minimera risken för skador eller förluster. Ni kan lita på att era maskiner hanteras med omsorg och professionalism. 

Vi på Ingstad & Co

Kundservice är en central del av Ingstad & CO:s verksamhet. Vår dedikerade och vänliga personal är alltid tillgängliga för att svara på era frågor och hjälpa er genom hela transportprocessen. Vi strävar efter att uppfylla era specifika krav och leverera en skräddarsydd lösning som passar era behov såväl som tidsramar. 

Prisförfrågan

Vi tar helhetsansvar när ni vill impotera livsmedel. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Ett skepp i en kanal som fraktar containrar och kranar

Allt för era maskintransportbehov, oavsett om ni behöver transportera era maskiner inom Sverige eller till destinationer utomlands. 

Ett stort rum med konst och renässans möbler

Vi erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder inom konst-, galleri- såväl som museibranschen.

djurtransport
Vår långa erfarenhet av djurtransporter innebär att vi vet hur olika djur ska hanteras för att må bra och få rätt tid att vila under transporterna.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!