Transport av era husdjur
med Ingstad & Co

Vi hjälper dig med transporten av ditt husdjur 

Att transportera husdjur kan vara en komplex och krävande uppgift som kräver noggrann planering och specialiserade tjänster. På Ingstad & Co har vi lång erfarenhet av djurtransport och vi erbjuder pålitliga och säkra lösningar för att transportera ditt husdjur till dess destination. Vi förstår att varje djur har unika behov och vi anpassar våra tjänster för att säkerställa att dessa behov tillgodoses under hela transporten. 

Vårt team hanterar alla aspekter av transportprocessen, från planering och dokumentation till själva transporten. Vi erbjuder följande tjänster för att underlätta djurtransport: 

  • Planering av resväg: Vi utarbetar en detaljerad resväg som tar hänsyn till ditt husdjurs behov och säkerställer att transporten sker så smidigt och stressfritt som möjligt. 
  • Säker transportutrustning: Vi använder specialutrustning för djurtransport som är designad för att ge maximal komfort och säkerhet under resan. 
  • Tullhantering: Vi hanterar all nödvändig tull- och importdokumentation för att säkerställa en problemfri passage genom internationella gränser. 
  • Kontinuerlig övervakning: Under transporten övervakar vi ditt husdjurs välbefinnande och säkerställer att alla behov tillgodoses. 

Vilka djur kan vi frakta och vart? 

Vi på Ingstad & Co har erfarenhet av att transportera en rad olika husdjur, inklusive hundar, katter och mindre husdjur. Våra tjänster sträcker sig över både nationella och internationella transporter, vilket innebär att vi kan hjälpa er oavsett vart ni behöver skicka ert husdjur. Vi har omfattande kunskap om internationella regler och krav för djurtransport, vilket säkerställer att vi kan navigera de komplexa procedurer som ofta är involverade i dessa transporter. 

Vi samarbetar med betrodda partners och använder pålitliga transportmetoder för att garantera att ditt husdjur kommer fram säkert till sin destination. Oavsett om ni behöver transportera ert husdjur inom Sverige eller till ett annat land, kan ni lita på att vi har rätt lösning för er. 

Kvinna som bär på en hund

Din väns säkerhet i fokus! 

Vi sätter alltid djurens välbefinnande och säkerhet i första rummet. Vi förstår att transporten kan vara stressande för husdjur och vi gör allt vi kan för att minimera denna stress. Våra transportlösningar inkluderar bekväma och säkra miljöer, regelbundna pauser och möjlighet för djuret att sträcka på sig och få tillräckligt med vatten och mat under längre resor. 

Vi har specialutbildad personal som är vana vid att hantera olika typer av husdjur och som vet hur man bäst tar hand om dem under transporten. Genom att använda oss av de senaste metoderna och teknologierna inom djurtransport, kan vi erbjuda en hög nivå av säkerhet och komfort för ditt husdjur. 

Kontakta oss!  

Kontakta Ingstad & Co idag för att få en offert eller diskutera era specifika behov för transport av husdjur. Vårt team av experter står redo att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era djurtransporter, oavsett om det gäller nationella eller internationella transporter. Låt oss hjälpa er att säkerställa en trygg och bekväm resa för ert husdjur. 

Prisförfrågan

Vi tar helhetsansvar när ni vill impotera livsmedel. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Ett skepp i en kanal som fraktar containrar och kranar

Allt för era maskintransportbehov, oavsett om ni behöver transportera era maskiner inom Sverige eller till destinationer utomlands. 

Ett stort rum med konst och renässans möbler

Vi erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder inom konst-, galleri- såväl som museibranschen.

djurtransport
Vår långa erfarenhet av djurtransporter innebär att vi vet hur olika djur ska hanteras för att må bra och få rätt tid att vila under transporterna.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!