Export USA
Effektiv flygfrakt utan krångel

Vi hjälper dig med din export till USA.

Export till USA kräver noggrann planering och förståelse för de komplexa regler och föreskrifter som styr internationell flygfrakt. Som din pålitliga fraktmäklare kan vi på Ingstad & Co erbjuda säkra och effektiva lösningar för din export till USA och andra globala destinationer.

Vid situationer där tiden är avgörande, utgör flygfrakt den optimala lösningen. Det är inte bara snabbt utan även pålitligt och säkert. Flygtransport är särskilt lämpligt för produkter som är ömtåliga eller kräver snabba leveranser. I en dynamisk värld möjliggör flygfrakt den flexibilitet som krävs för att snabbt anpassa sig till nya efterfrågemönster och leveranskrav.

Internationell och nationell lagstiftning reglerar flygfrakt. Som medlem i flygorganisationen IATA har Ingstad & Co gedigen kunskap om dessa regelverk. Vi säkerställer att varje sändning följer de aktuella lagarna och förordningarna, vilket garanterar en smidig och problemfri transportprocess.

Vår tjänst garanterar att dina produkter, oavsett om det handlar om kommersiella varor eller värdefulla personliga tillhörigheter, hanteras med yttersta professionalism och säkerhet. Speciellt när det gäller att transportera djur, lägger vi extra vikt vid deras välbefinnande.

Att frakta dina djur med oss innebär att du kan vara trygg, med vetskapen om att de behandlas med största omsorg. Vi förstår betydelsen av att dina fyrbenta familjemedlemmar når sin destination på ett säkert och bekvämt sätt, och erbjuder därför skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov.

Vad ska man tänka på när man exporterar till USA?

Innan ni kan exportera till USA finns det flera viktiga aspekter att beakta för en framgångsrik process:

amerikanska flaggan över en sjö med båter i båt

Ingstad & co: Er pålitliga partner för export

Vi är helhets täckande fraktmäklare och hjälper till med allt från tull till EORI-nummer. Med expertis inom flygfrakt och tullhantering erbjuder Ingstad & Co skräddarsydda tjänster för att minimera hinder och optimera er export till USA:

På Ingstad & Co strävar efter att vara mer än bara en leverantör av logistiktjänster. Vi är er aktiva partner som underlättar er exportprocess. Ta kontakt idag för att upptäcka hur er exportmarknad kan öppnas upp på ett framgångsrikt och effektivt sätt.

Prisförfrågan

Vi tar helhetsansvar när ni vill impotera livsmedel. Allt från paketering till tillstånd som krävs.

Ett skepp i en kanal som fraktar containrar och kranar

Allt för era maskintransportbehov, oavsett om ni behöver transportera era maskiner inom Sverige eller till destinationer utomlands. 

Ett stort rum med konst och renässans möbler

Vi erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder inom konst-, galleri- såväl som museibranschen.

djurtransport
Vår långa erfarenhet av djurtransporter innebär att vi vet hur olika djur ska hanteras för att må bra och få rätt tid att vila under transporterna.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!