Våra referenser

”Tack för all hjälp och värdefull rådgivning, ni är ett ovärderligt bollplank för oss!”

"Ingstad & Co är en lösningsorienterad fraktmäklare med väldigt bra kontroll på dina importer och exporter. Vill du ha en partner som alltid tänker på kunden i första hand så är Ingstad & Co rätt val."

"Det har blivit ett antal frakter genom åren; Tack för all hjälp både med att finna kloka alternativ och att ni sedan drivit hela processen åt oss med klareringar, transporter och allt det som hör till internationell frakt men ett särskilt tack för era snabba besked och uppföljningar."

”Att ha kunder över hela världen ställer krav på att man har koll på sina leveranser och vad som gäller så godset kommer fram som utlovat. Ingstad med service och kompetens är ett stort stöd för oss både vad som gäller fraktbokningar och olika lösningar, så både vi och våra kunder kan känna oss trygga.”

”Vid kontakt med Ingstad får vi alltid ett personligt bemötande och snabb service. Ingstad hjälper oss på ett tidsbesparande och enkelt sätt med våra tullärenden vid import. Vi är mycket nöjda med vårt långvariga samarbete.”

Miljö

 Vi förbättrar ständigt våra rutiner för att utveckla verksamheten och minimera påverkan på miljön.

Vision

Vår vision är att det ska vara lika enkelt och tryggt att skicka vilket gods som helst, var som helst i världen, som det är att leverera det nästgårds.

Internationellt

Ingstad & Co AB arbetar med alla typer av internationella frakter vare sig det handlar om transport med flyg, lastbil, fartyg eller järnväg.

Certifieringar

Ingstad & Co har flera certifieringar för att kunna erbjuda våra kunder smidiga och säkra transporter.

Lär dig mer om Ingstad & Co´s historia

Här hittar du våra referenser.

Behöver du frakta något?

Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, har du några frågor kontakta oss gärna!